Lenkenswijn is niet zomaar een wijnleverancier. Als specialist van biologische en natuurwijnen kiest Lenkenswijn voor een duidelijke wijnstijl met ziel, passie, persoonlijkheid en verrassing. Wij willen u graag kennis laten maken met onze bijzondere wijnen. Wijn met een uitgesproken karakter, van hoge kwaliteit en altijd met een eigen verhaal. Dat smaakt!

Lenkenswijn gaat voor anders en voor kwaliteit. Het product staat voorop. Voortdurend zijn we op zoek naar nieuwe producten van wijnboeren en importeurs die kwaliteit hoog in het vaandel hebben maar ook durven te experimenteren. Uitgangspunt in de zoektocht is dat niet alleen de productie van de wijn duurzaam gebeurt maar ook alles er om heen. 

Lenkenswijn is trots op de inmiddels langdurige samenwerking met gepassioneerde wijnmakers zoals Daan van Dijkman (Domaine de Marotte, Rhone), Andreas Gsellmann (Oostenrijk), Guiseppe Vajra (Barolo), Daniel Ramos (Spanje), Kristinus (Hongarije) en Huub Linders (Bonjardim). 

Graag zien we u een keer in onze winkel; we hebben meer dan 150 verschillende wijnen in ons assortiment en voor elke beurs hebben we leuke wijnen. U kunt natuurlijk de wijnen ook thuis laten bezorgen. Binnen Nijmegen is dat gratis bij een bedrag van €50 of meer. Bij bestellingen onder dit bedrag vragen wij een bijdrage in de verzendkosten.

Toon Lenkens

© 2015 - 2021 lenkenswijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.