Workshop in het Proeflokaal of bij jou thuis

Proeven, beleven en vooral genieten!

Daar gaat het om bij een wijnworkshop van Lenkenswijn. Gezellig samen met familie, vrienden of collega’s in het Proeflokaal van de Thiemeloods of op een andere locatie (bijvoorbeeld bij jou thuis) maak je een wijnreis. In anderhalf tot twee uur tijd worden jullie op een informele manier meegenomen op een heerlijke ontdekkingstocht. Daarbij proeven jullie zeven verschillende kwaliteitswijnen. Tijdens het proeven komen jullie meer te weten over wijn, het proces van wijn maken en hoe je het beste kunt proeven. Je krijgt culinaire tips en ideeën aangereikt om de beste wijn/spijscombinaties te maken.

Zit er een favoriete wijn bij en wil je deze graag bestellen? Dat kan meteen na afloop van de workshop of later via onze webwinkel.

De kosten van een wijnproeverij in de wijnbar op zaterdagmiddag zijn € 25 per persoon (wijn en hapjes). De proeverij kan op afspraak in het Proeflokaal of op een door u gewenste lokatie georganiseerd worden. Kosten €25 (wijn en hapjes) pp; minimaal aantal deelnemers 10 personen.

 

Horeca

Lenkenswijn helpt horecaondernemers bij het verbeteren van hun wijnkaart en het vergroten van de kennis van hun medewerkers. We geven een basistraining en bieden ondersteuning voor het personeel. Door je gasten beter te adviseren, zullen zij enthousiaster zijn en uiteindelijk levert dit een hogere omzet op.

Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor jou en je bedrijf kunnen betekenen.

 

Wine on Wheels

Een feestelijke of zakelijke bijeenkomst geef je iets extra’s met een wijnproeverij op locatie. Wij komen met onze sfeervolle Peugeot-oldtimer naar je toe en laten jou en je gasten kennismaken met onze heerlijke wijnen. In overleg organiseren we een thematische proeverij of kiezen we voor wijnen uit één bepaald land.

Kosten:              € 250 voor de huur van Wine on Wheels

 

© 2015 - 2020 lenkenswijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.