Wijnproeverij in het proeflokaal van de Thiemeloods

1. Wijnproeverij 

Proeven, beleven en vooral genieten! Daar gaat het om bij een wijnproeverij van Lenkenswijn. Gezellig samen met familie, vrienden of collega’s in het Proeflokaal van de Thiemeloods. In ongeveer twee uur tijd wordt je op een informele manier meegenomen op een heerlijke ontdekkingstocht. Daarbij krijg je zes verschillende wijnen te proeven. Tijdens het proeven krijg je  informatie over de wijn zelf, het proces van wijn maken en hoe je wijn op de beste manier kunt proeven. Daarbij serveren we een plankje met allerlei lekkere hapjes.
Zit er een favoriete wijn bij en wil je deze graag meenemen? Dat kan na afloop van de workshop of je bestelt deze later via onze webwinkel. Kosten proeverij (wijn en hapjes) €35 p.p.

Elke vrijdag en zaterdagmiddag. Reserveren 

Er is ook de mogelijkheid voor een kleine proeverij (4 halve glazen); kosten €17,50 pp.

2. Themaproeverij

Elke 1e zaterdag van de maand is er een themaproeverij aan de hand van een streek of een bepaalde wijn of druif. Hierbij wordt een gerecht geserveerd. U krijgt 4 wijnen te proeven. Na afloop kunt u uw favoriete wijn in de winkel kopen of bestellen. Kosten €35. 

 

Het aantal plaatsen is beperkt. Reserveren.

3. Wijnbar bij Lenkenswijn

Loop eens binnen in het Proeflokaal van de Thiemeloods en geniet van onze lekkere hapjes en drankjes. Wij houden van mooie wijnen, die we u graag willen laten proeven. Zo kun je met je partner, vrienden of familie samen genieten van een lekker glas wijn met een hapje.

Openingstijden: vrijdag van 16.00 tot 19.00 uur; zaterdag van 12.00 tot 19.00 uur.

Reserveren hoeft niet maar mag op info@lenkenswijn.nl

 

 

 

© 2015 - 2024 lenkenswijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.